Відома українська телеведуча Алла Мазур розкрила мерзенну брехню міністр закордонних справ росії Сергія Лаврова.

У 2022 році він заявив, що пологовий будинок, який армія росії розбомбила в Маріуполі, вже давно був не робітником.

Відео зі зверненням Лаврова Алла Мазур поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Алла Мазур, фото з instagram
Алла Мазур, фото з instagram

9 березня 2022 року російська армія обстріляла в Маріуполі пологовий будинок. Внаслідок ворожого бомбардування загинуло троє людей, серед них маленька дівчинка. Однак на росії заявили ж, що все це постановка і пологовий будинок давно не працює.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Алла Мазур зазначила, що на відеозверненні Сергія Лаврова одразу видно, що він бреше. На кадрах видно, що глава МЗС росії помітно нервує.

"Пам'ятаєте фото з Маріуполя? Де російський льотчик прицільно розбомбив діючий пологовий будинок? Три людини загинули, серед них - маленька дівчинка! А тепер слухайте, як ці вбивці брешуть усьому світу! І знає Лавров, що бреше. , як нервово якийсь шнурок смикає. Нікуди від Гааги вони не подінуться. Правду в сучасному світі не сховати", - зазначила Алла Мазур.

Скріншот допису Алли Мазур
Скріншот допису Алли Мазур

Варто зазначити, що за більш ніж рік війни російські війська вчинили безліч злочинів на території України і за все це вони дадуть відповідь не тільки в Гаазі, а й перед Богом, а ЗСУ їм у цьому допоможуть.

Нагадаємо, що ведуча на "1+1" Алла Мазур розгадала секрет гарного настрою та поділилася з українцями: "Зараз не в тему...".

Раніше ми повідомляли, що Алла Мазур розповіла про лють росіян через незламний дух українців: "Фантастичний фільм-катастрофа".

Також стало відомо, що телеведуча Алла Мазур ридає над втратою: "Стерті на порох".