Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина похвалилася ідеальним тілом у вельми пікантному образі та нарвалася на критику. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина веде здоровий спосіб життя та багато часу приділяє спорту, зокрема відвідує спортивну залу. Старання не пройшли даремно і зірка вирішила похвалитися успіхами.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Так, Ксенія Мішина поділилася серією фото, на яких позує у дуже пікантній, шкіряній спідній білизні. У різних ракурсах актриса демонструє, що зробила з її тілом старанна робота над собою.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Багато користувачів мережі з великим захопленням відреагували на фото, втім, кожен має різні розуміння краси, тому не обійшлося без критики.

"Ксю, поверни свою жіночність, будь ласка. Ти була такою романтичною, ніжною, жіночною, природна краса, а тепер все це зникло... Так, кожному своє, але не забувай про те, що ти – дівчина, а не чоловік із тренажерки ...", "Скелет на батарейках", "Ну ні, це занадто. Виглядає як копчене філе. За всієї поваги до вас, Ксенія", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина схрестила ніжки від насолоди: "Це той момент..."

Також наш портал інформував, "Холостячка" Ксенія Мішина показала правильний спосіб, як відшити залицяльника: "Дати чоловікові..."

Крім того, ми писали, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зі сльозами на очах попрощалася з кобелем: "Не віддам..."