Якось ми розповідали про улюблену пісню Світлани Лободи з власного репертуару, а потім Раміна Есхакзай випустила двогодинне інтерв'ю з українською виконавицею, під час якого поставила низку дуже незручних питань.

З цього спілкування ми довідалися, що Світлана згодом повністю відмовиться від російської. Наразі вона його використовує виключно для спілкування з аудиторією з різних країн, де українську мову не розуміють – Грузія, Латвія, Литва, Казахстан тощо.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

А зараз Світлана Лобода згадала студентські роки, проведені у Києві. І про одну головну особливість столиці — київську перепічку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Студенткою я пригощала себе легендарною перепічкою після успішно зданих іспитів. Сьогодні - чудова нагода не змінювати традицій. Рідне має залишатися вічним. А що нагадує вам безтурботні часи?", - пише Світлана Лобода в публікації.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Любезно дивитися", "Світлана, такі красиві фото, захоплююся тобою, пісні неймовірні та сильні вчинки", "Мені здається, що Світлана покращала ще більше", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Хворобе питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською

Як повідомляв "Знай.uа", екссолістка гурту YUKO Юлія Юрина звинуватила Полякову, Лободу, Тринчер та інших сучасних співаків: "Скурвлювання..."

Знай.ua писав, Тіна Кароль поверне російську мову у свою творчість: Ваня Рассел розповів, що і Лобода з Барських "шахраюють"