Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" Анна Богдан вирішила підтримати українців у важку хвилину та вселила віру у перемогу.

Блогер зазначила, що 24 лютого - день, коли "життя зупинилося". На своїй сторінці у Instagram Анна Богдан відзначила, що цей день змінив їхнє життя, долю та свідомість, але цей день не відніме нашу свободу та нашу державність.

Анна Богдан. Фото: Instagram
Анна Богдан. Фото: Instagram

Дівчина наголосила, що українці – дуже сильна нація. Саме тому ми здатні впоратися з усіма негараздами та перемогти російських окупантів.

Анна Богдан і Заливако, фото з Instagram
Анна Богдан і Заливако, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

До того ж Анна Богдан закликала українців мріяти про добрі речі, адже так легше пережити навіть найважчі часи.

"Ми сильні і ми впораємося з усіма труднощами, тому що добро перемагає зло. Я, як і всі чекаю закінчення війни, і перед сном мрію про щасливе майбутнє. Спочатку було дуже важко мріяти про щось хороше. , Адже думки були або дуже погані, або взагалі їх не було, заплющила очі і темрява. Але з часом коли все-таки переборола себе на хороші думки, мріяти стає краще ", - підсумувала вона

Скріншот допису Анни Богдан
Скріншот допису Анни Богдан

Нагадаємо, що Анна Богдан із "Холостяка-11" заявила про поповнення в сім'ї та показала малюка на руках: "Як і обіцяла".

Раніше ми повідомляли, що найвеселіший "Холостяк" Михайло Залівако вказав місце Зеленського: "Чик-чирик кричить усередині, де вихід".