Відомий український телеведучий Володимир Остапчук вирішив трохи пожартувати з росіян, які якось були стурбовані нальотом на нафтобазу в Білгороді.

Публікація з'явилася на його сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він публікує актуальну інформацію про війну, а іноді відволікається на різний розважальний контент.

Владимир Остапчук, фото: Instagram
Владимир Остапчук, фото: Instagram

На цей раз не став винятком. Володимир Остапчук записав розважальний ролик, який порадував українців, а також, можливо, налякав росіян. Безкоштовний лайфхак, який нагоді.

"Для тих росіян, які стурбовані, що нібито українські військові гелікоптери залетіли на територію Російської Федерації, і розбомбили нафтобазу в Білгороді. Тим, хто стурбований наявністю біологічної зброї, даю безкоштовний урок. Як вести себе в українській окупації. Повторюйте за мною: ПА -ЛЯ-НІ-ЦЯ. ПАЛЯНИЦЯ. ПА-ЛЯ-НІ-ЦЯ" - каже Володимир Остапчук.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пожежа у Бєлгороді, скріншот
Пожежа у Бєлгороді, скріншот

Справа в тому, що в Білгороді 1 квітня було завдано авіаудару на нафтобазу в Білгороді, що вкрай налякало російських громадян. Влада вже встигла звинуватити у всьому українську сторону. При цьому та частина росіян, яка виступає за війну, почала обурюватися, що їхня армія не захистила від нальоту. Вони теж уже почали розуміти, що вони не здатні ні на що.

Нагадаємо, що Вова Остапчук знайшов, з ким розважитись у Буковелі без дружини: "Як завжди, ми на позитиві".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Остапчук зустріне Новий рік не один, знайдено потенційну майбутню дружину: "Така його натура".