Нещодавно на Youtube-каналі Marvel Entertainment з'явився офіційний трейлер серіалу "Таємне вторгнення" (Secret Invasion), головну роль у якому виконає всіма відомий Семюел Л. Джексон (Нік Фьюрі).

Прем'єра відбудеться 21 червня 2023 року на платформі Disney+. Перший сезон складатиметься із шести епізодів, які виходитимуть щотижня.

Samuel L Jackson, фото: Instagram
Samuel L Jackson, фото: Instagram

Згідно з анонсом, основною фігурою сюжету стане колишній глава агентства "Щ.І.Т." Нік Фьюрі, у якого роль виконує Семюел Л. Джексон. Він зіткнеться з ворожою групою інопланетян-метаморфів скруллів, які можуть перетворюватися на будь-яку істоту, отримавши контроль над різними сферами життя на Землі.

Крім того, у новому трейлері глядачі мали нагоду дізнатися більше про персонажа Емілії Кларк, яка зіграє доньку Талоса Хайю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Хоча українці, звичайно, звернули увагу зовсім не на це в трейлері. А те, що сталося у російській столиці. У Marvel вирішили влаштувати великий вибух прямо у натовпі людей, з великою кількістю жертв. І не помилилися.

Вибух у москві, скріншот: Youtube
Вибух у москві, скріншот: Youtube

Вибух у москві, скріншот: Youtube
Вибух у москві, скріншот: Youtube

"Мені подобається, коли Marvel спирається на ці серйозні речі, суворі послідовності дій, політику всередині MCU", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Залізну людину в цьому старому ви не дізнаєтеся: Роберт Дауні-молодший вийшов у світ лижим і рудим

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Месників" Джеремі Реннер у критичному стані

Знай.uа писав, "Тор: Любов і грім" стане останньою справою Кріса Хемсворта для Marvel? У зіркового красеня виявили захворювання