Відомий український артист Олександр Пономарьов вирішив поділитися кумедним роликом. Передбачення того, наскільки дуже скоро може виглядати росія.

Публікацію було зроблено на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні публікації, пов'язані з війною у країні.

Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua
Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua

Ролик виявився досить гумористичний, але, можливо, навіть пророчий. Такої країни як росія дуже скоро може стати на карті.

Там зображено мапу світу, і акцент зроблено в Україні. Позначили країну-агресора сірим кольором і спочатку незначними зусиллями росія поглинає Україну, а потім намагається це зробити з Україною та Казахстаном.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Мабуть, дуже переоцінила свої можливості, і луснула до крихітних розмірів, аж до Китаю, і розчинилася потім взагалі. Саме так виглядає мрія кожного українця та більшої частини цивілізованого світу, адже ця країна приносить усім лише зло.

"Нехай тут полежить" - підписав Олександр Пономарьов із натяком, що скоро воно стане реальністю.

У коментарях користувачі повністю його підтримали, адже "нелюди не потрібні на планеті".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов знущався з росіян їхньою ж зброєю, путін заридає: "Майбутнє вже тут - електроуазик".

Раніше ми повідомляли, що одна перемога вже є, залишилася головна: Олександр Пономарьов не зміг приховати пророчі слова про тріумф України.