Емілі Ратаковські стверджує, що вона все ще не думає про чоловіків — навіть після того, як її помітили, що цілується з Гаррі Стайлсом у Токіо.

"Є мільйон божевільних, неточних речей про мої стосунки, які говорять інші люди, - сказала модель Los Angeles Times в інтерв'ю. - Я напевно досі не думаю про хлопців. Хоча так. Знаєш, іноді щось просто трапляється”.

Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram
Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram

Супермодель сором'язливо розповідала про пристрасний поцілунок зі Стайлзом, який відбувся минулого місяця на арені японського мегаполісу Аріаке, де переможець Греммі відіграв кілька концертів поспіль у рамках свого "Love on Tour".

На відео, отриманому Daily Mail, можна побачити, як 31-річна Ратаковськи гладить щоку Стайлза, коли вони цілуються французькою, притулившись до сріблястого автомобіля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У той час як 29-річний Стайлз зберігав мовчання про вірусний поцілунок, джерело повідомив Us Weekly минулого місяця, що його завжди дуже приваблювала Емілі.

Гаррі Стайлз, фото: Знай.uа
Гаррі Стайлз, фото: Знай.uа

Хоча колишній соліст One Direction був у захваті від побачення з Ратаковськи, інсайдер сказав виданню, що їхній роман може не зайти далі, бо вона насолоджується побаченнями на тлі розлучення з чоловіком Себастьяном Беаром-МакКлардом.

"Емілі не шукає нічого серйозного , - сказало джерело. - Вона просто намагається жити своїм найкращим самотнім життям і отримувати задоволення".

Проте, актриса з "Невидимки" нещодавно натякнула, що вона та Стайлз, можливо, зустрічаються довше, ніж відомо публіці.

Гаррі Стайлс та Емілі Ратаковські у Токіо на побаченні, фото із соцмереж
Гаррі Стайлс та Емілі Ратаковські у Токіо на побаченні, фото із соцмереж

"Я тільки почала зустрічатися з деким, хто, як мені здається, мені подобається, так що це інше" , - сказала вона 9 березня в епізоді ​​​​ ​​​​"Going Mental With Eileen Kelly", який був випущений за два тижні до поцілунку з Гаррі.

Нагадаємо, що 28-річний Гаррі Стайлс вивів у світ 38-річну наречену Олівію після суду: різниця у віці майже непомітна.

Раніше ми повідомляли, що Емілі Ратаковські зіпсували особисте життя, шпигуни чекають на кущі: "Не хочу знати, що вони ще з кимось зустрічаються".