Закони України не дозволяють проводити процес усиновлення під час війни, тому зіркова пара, складена з українського телеведучого Юрія Горбунова та його дружини Каті Осадчої, відкладає цей процес до кращих часів.

Про це вони заявили в ефірі програми "Слава+".

Осадча і Горбунов. Фото: скрін youtube
Осадча і Горбунов. Фото: скрін youtube

Юрій та Катя висловили бажання усиновити дитину, зокрема, сироту. Однак, з огляду на ситуацію повномасштабної війни в Україні, вони відклали це рішення до майбутнього.

Після перемоги військових дій, коли законодавство дозволить проводити процес усиновлення, вони планують знову розглянути це питання.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram
Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram

Крім того, зіркова пара вже обговорила свої плани щодо усиновлення зі своїм старшим сином Іваном, який не має ніяких заперечень до цієї ідеї.

Раніше ми розповідали: Надю Дорофєєву після розриву з Дантесом запідозрили у вагітності

Нагадуємо: Вилучили понад 10 кг "дурі" на Полтавщині

Також: Пристріт – це вплив на людину і на її два нижні центри, — таролог Анастасія Казачок