Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко розсмішив українців новим гумористичним роликом. Цього разу він показав заплаканого путіна, якому українці виявилися не по зубах. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко з перших днів повномасштабної війни разом із іншими артистами тримає гумористичний фронт. Він піднімає українцям бойовий дух та настрій коротенькими роликами на різні актуальні теми.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Цього разу Влад Шевченко показав кумедну сценку з путіним і головою російського МЗС сергієм лавровим. За сценарієм гумориста кремлівський диктатор розплакався через те, що українці "показали" середній палець його терору і не замерзли взимку, як він планував. Не обійшлося і без влучних жартів на адресу лаврова.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Українці посміялися і зазначили, що ролик має досить правдоподібний вигляд.

"Виглядає дуже правдоподібно", "Навіть мелодію телефонного дзвінка засікли", "Супер! Рінгтон у путіна особливо порадував", "Ахааа, ваші відео то любов", "Влад Шевченко як завжди на висоті", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, благодатний вогонь зійшов на Кремль: Влад Шевченко з "Ліги сміху" порадував українців захоплюючим прогнозом.

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на стриптиз від путінського генерала: "Я не я і піпка не моя".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив розмовою Байдена та Зеленського перед Великоднем та контрнаступом: "Пункіна поріжуть на ковбаску"