Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер вирішила поділитися з аудиторією простим рецептом кукурудзи із сиром і навіть показала процес на камеру. Вона заявила, що вийшло дуже смачно. Щоб продемонструвати це, зірка спробувала свій шедевр на відео і при цьому заплющувала очі від насолоди.

Анна Трінчер, кадр з відео
Анна Трінчер, кадр з відео

Не всі користувачі соцмережі оцінили кулінарні можливості співачки. На її адресу прозвучало безліч докорів, що столовим прибором вона зіпсувала покриття сковороди, натякаючи на те, що вона погана господиня. Також дехто наїхав на Анну через використання кукурудзи торгової марки Bonduelle, яка не пішла з російського ринку. Ну і звичайно ж, приводом для хейту стали її довгі нігті та насолода, з якою вона їла їжу.

"Одна я дивлюся і дивуюся, що можна робити з такими ногтярами?", "Я уявляю, яка гидота вийшла. А такий вираз обличчя, немов мін** за гроші робиш", - написали артистці.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Трінчер зуміла за себе постояти і швидко поставила на місце прискіпливих користувачів.

"Заспокойтесь за ту сковорідку. І перестаньте рахувати чуді гроші" - відповіла вона.

Нагадаємо, загоріла Анна Трінчер з дозволу чоловіка звабила камеру в одних трусиках: "Коли в п*рно-хаб?"

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер не дала Олегу Машуковському "зникнути", чоловік нічого не помітив: "Я дикий хижак..."

Як повідомляв Знай.ua, будь -яка ж*па Анни Трінчер зробила це на килимку: видовище не для людей зі слабкими нервами.