Дуже популярна українська співачка, зірка соціальних мереж Instagram та Tik-Tok, улюблена вихованка Павла Зіброва Анна Трінчер, яка буквально днями порушила апетит своїх глядачів та слухачів гавайської піци, продовжує дарувати шанувальникам позитив та яскраві кадри із зіркового життя.

Цього разу Анна Трінчер вирушила в гори, де вирішила приміряти та використати вельми пікантний купальник. Дане вбрання, яке можна назвати "тигровим", перетворило Ганну на грайливу кішечку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Трінчер у мережі Instagram.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

"Місце сили. Українська кухня, ці види, повітря...", - коротко підписала публікацію Анна Трінчер.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Зірка опублікувала одразу кілька знімків, на яких у деталях можна розглянути, що за наряд вибрала вона. Кормі одного "тигрового" купальника можна також побачити чудові природні пейзажі - гори, сніг та високі сосни. Можливо, що Ганна Трінчер відпочивала на українському курорті Буковель, проте достеменно невідомо.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Також видно, що Анна спеціально для фото спустилася до гарячого джакузі і вже звідти почала позувати. Віддані шанувальники почали залишати коментарі. Ось, що пишуть люди: "Дуже красива", "Квіточка", "У мене щелепа впала", "Неймовірна", "Анічка, ти, як завжди, неперевершена".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Анна Трінчер через кукурудзу стала для українців поганою господинею та "ескортницею": "Мін** за гроші".

Раніше повідомлялося, "Що мені робити?": розгублена Анна Трінчер вся в синцях ховається від камер.

Також, засмагла Анна Трінчер з дозволу чоловіка звабила камеру в одних трусиках: "Коли в п*рно-хаб?".