Відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь вирішила показати свій перший подарунок за часи війни.

Здобула патріотичний браслет від 9-річного хлопця з Ірпеня. Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина не лише повідомляє про актуальні події в країні, а й намагається підняти бойовий дух українців.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Вона розповіла про подарунки, які одержала за час війни. Це патріотичний браслет від 9-річної дитини на ім'я Славік. Він родом із Ірпеня.

Вони навіть під час обстрілів Ірпеня були в місцевому центрі допомоги: робили все, що могли✊✊✊ А сьогодні за допомогою Лаврентія Кухалейшвілі (спасибі) браслетик, зроблений з любов'ю 💕" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зробили це хлопчики з любов'ю до України, українців, а також, як окремо наголосила телеведуча, до програми "Аферисти у мережах".

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: Instagram

Вони разом зателефонували відео-зв'язку, і Олена-Крістіна Лебідь пообіцяла передати малюкам солодощі. Ось вони, справжні герої та патріоти своєї країни. З дитинства розуміють, що зі злом треба боротися, але при цьому залишатися людиною.

Нагадаємо, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь у перуці та "розпусній" сукні залізла в голови українців: "Уві сні обіймав...".

Раніше ми повідомляли, що Олену-Крістіну Лебідь з "Аферисти в сітях" знайшли у шафі з малечею: "Вона її глушить".