Відома українська співачка, а також племінниця Софії Ротару Sonya Kay показала, на чиєму боці правда, і чому росія вже програла.

Пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Intsagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється різні теми, зокрема і про війну.

Sonya Kay, фото: Instagram
Sonya Kay, фото: Instagram

Софія Хлябич (справжнє ім'я артистки) поділилася мотиваційним малюнком, який символізує перемогу України, яка вже настає поступово.

Так нещодавно був Великдень, пов'язаний цей пост саме зі святом. У руках люди тримають два крашанки, які пофарбовані в кольори прапорів України та росії. При цьому, якщо наше залишилося цілим, то крашанка агресорів уже почала тріскати. Ще небагато, і від нього нічого не залишиться.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

"Перемога за нами!! Світло завжди перемагає пітьму! 💙💛" - йдеться у повідомленні під постом.

До речі, не можна не відзначити, що за місяць до війни племінниця Софії Ротару оголосила про те, що прийняла рішення піти зі сцени. Вона вже брала тривалу паузу у своїй кар'єрі, і практично відразу після повернення вирішила завершити цей проект зовсім.

Причину цього вона не назвала, проте пишається всією своєю командою і вдячна кожному, хто сприяв її розвитку як артиста.

"Хочу вам повідомити, що як співачка Sonya Kay, я закінчила свою кар'єру. Я вважаю, що я зі своєю командою зробили величезний внесок в українську музику. Ми показали, що українська мова є і завжди буде в тренді і може звучати стильно та сучасно" , - йдеться у повідомленні під постом.

Зараз дівчина активно розвиває свої соцмережі і, мабуть, планує здобути славу відомого ТікТок-блогера.

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay відхрестилася від зіркової тітки: "Я не є прищіпкою".

Раніше ми повідомляли, що онука Софії Ротару без ліфчика вивалила сором посеред вулиці, Соня Євдокименко вміє підігріти.