Антон Wellboy - відомий молодий український виконавець, який за свою коротку кар'єру встиг випустити такі хіти, як "Гусі", "Додому", "Стиль", "Вишні", "Nozzy Bossy" та інші.

Якось ми розповідали, що Тіна Кароль відмовляла йому у пропозиції зняти спільний кліп. А зараз хлопець у соціальній мережі Instagram, у Stories зізнався, що збирався знімати музичне відео у музеї Пирогова (під Києвом), але йому і тут відмовили.

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

Артист не зміг здійснити свій задум через конфлікт, який стався під час зйомки попереднього кліпу на пісню "Гусі". Виявляється, музей дозволив знімати кліп безкоштовно, а Wellboy та його команда мали виступити з концертом. Проте артист не був у курсі цієї домовленості.

Музикант розповів про ситуацію, заявивши, що йому зателефонували з музею в Пирогово та сказали, що Wellboy на територію не пускати. Він поцікавився, чому і йому пояснили ситуації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А тому що ми, виявляється, з моєю командою мали виступити на концерті за те, що ми кліп знімали безкоштовно у них. Хто пам'ятає кліп "Гусі", той повинен розуміти, про що я. дуже неприємна ситуація. Тому перепрошую у музею в Пирогова", - заявив хлопець.

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

Wellboy був розгублений відмовою, оскільки не мав знань про бартерну угоду. Його дуже здивував цей "бартер", бо він комусь був винен, але не знав про це. І якісь люди вирішували ситуацію, навіть не повідомивши його про це.

Нагадаємо, Wellboy переконався, що навіть під час війни можна любити: "Разом ми подолаємо все"

Як повідомляв "Знай.uа", Wellboy у метро зізнався, як хитрує з кияночками, щоб залишитися на ніч: "Кайфулік"

Знай.ua писав, Wellboy вирішив поміняти образ і змусив роти українців розкритися: "Зібрів на мінімалках"