Популярна українська співачка, зірка багатьох телевізійних розважальних програм, а також трохи гумористка Оля Цибульська, яка недвох зізналася, що свого часу провела понад триста весіль як ведуча, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу Оля Цибульська вирішила додати трохи позитиву до своїх публікацій та зробити прикол. Тут головними героями стали Оля та персонаж відомого серіалу "Гострі картузи" Томас Шелбі.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Стрілець - у житті головне - регулярність, регулярно ставити собі питання: "Нах*я мені це нада?". Трохи моєї натури ...", - написала Оля Цибульська у своїй свіжій історії-приколі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya

Зірка розповіла про свій знак Зодіаку, а також про те, як зірки впливають на її настрій. Для того, щоб підкріпити прикол Оля Цибульська опублікувала ще й картинку з незворушним персонажем серіалу "гострі козирки" Томаса Шелбі.

Також зірка зізналася, що описане астрологами насправді практично все про неї. Видно, що зірка досі має достатньо запасу гумору, щоб підняти настрій усім, навіть тим, хто все ще сумує.

Нагадаємо, Оля Цибульська змусила жінок бути красивими і війна не повинна стати на заваді: мотивувати ЗСУ та відправляти фото.

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська показала оригінальний "лайфхак" для схуднення: "Не вірю у велику вагу".

Також, "Як заробляти вдома?": Оля Цибульська взялася за домашній туалет – вхід, лише за гроші.