Дмитро Нагієв — відомий російський актор, який є одним із небагатьох знаменитостей у країні-агресорі... будучи незгодним із повномасштабним вторгненням в Україну.

Хоча він досі не називає речі своїми іменами, роблячи напівпрозорі натяки на розмовні відео, що він говорить саме про події після 24 лютого 2022 року. Така ж поведінка притаманна Ані Лорак та іншим українцям, які перебувають за поребриком.

Лайма Вайкуле і Дмитро Нагієв, фото: Instagram
Лайма Вайкуле і Дмитро Нагієв, фото: Instagram

Зараз він, у властивій собі манері, знову поділився думками про те, що відбувається в інтерв'ю російським ЗМІ.

Нагієв розповів, що не може насолоджуватися фільмами з глибоким сюжетом, оскільки в реальному житті відбуваються значно важливіші події. І це саме те, що Дмитро робить уже протягом року — він всіляко підбирає "синоніми" до слова війна, щоб, мабуть, не опинитися у в'язниці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Навколо все так серйозно і глибоко, що іноді складно з цієї глибини виринути, щоб зробити ковток повітря", - заявив Дмитро Нагієв.

Дмитро Нагієв, фото: Instagram
Дмитро Нагієв, фото: Instagram

Нагієв також відзначив і посміявся над російською пропагандою... адже вже багато років вони постійно використовують одну й ту саму фразу. Що ось РФ дуже скоро і "встане з колін". Він тільки й сміється з цього, бо нація завжди тільки перебуває в цьому стані.

"Ми перебуваємо в стані вставання з колін. Тобто ми завжди трохи вигнуті. Цей перманентний період встання настільки затяжний, що викликав і викликає у мене тільки посмішку", - додав він.

Нагадаємо, Дмитро Нагієв оригінально закликав російських військових повернутися додому: без слів, у в'язницю не посадити

Як повідомляв "Знай.uа", Єлизавета Боярська поскаржилася, що не зможе нікуди повезти сина на канікули: "Чому не можна просто жити?"

Знай.ua писав, "Ви підтримуєте вбивства дітей": Потап відповів Ользі Бузовій після її звинувачення про необґрунтований хейт і хайп на війні