Другий сезон "The Last of Us" планує виправити дві найпоширеніші скарги щодо інфікованих у серіалі.

Цей проект став миттєвим хітом на HBO після свого виходу в січні 2023 року, зібравши мільйони глядачів на екранах, будучи заснованим на надпопулярній однойменній відеогрі.

The Last of Us, фото: Instagram
The Last of Us, фото: Instagram

Незважаючи на величезний успіх першого сезону "The Last of Us", шоу деякими критикується через відсутність екшену. Перший сезон зосереджений розвитку персонажів і відносинах з-поміж них, і навіть створення світу. Про це повідомляє Screenrant.

Однак оскільки "світ" вже створено, у другому сезоні очікується більше дій. Творці обіцяють більше інфікованих у другому сезоні, що має заспокоїти користувачів, які залишили негативні відгуки. Тепер, коли основні герої розкрито і світ досить представлений, другий сезон зможе включати більше екшну.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Це також створює більше можливостей для шоу досліджувати різні стадії інфекції, які призводять до різних видів інфікованих. І якщо у першому сезоні вже показали кілька ключових видів інфікованих, включаючи блокаторів, є ще ті, хто зможе здивувати.

Кадр із серіалу "The lust of us", скріншот: YouTube
Кадр із серіалу "The lust of us", скріншот: YouTube

У другому сезоні також планується більш глибоке дослідження ключового концепту, коли інфіковані розуми пов'язані між собою через Cordyceps.

Нагадаємо, творець The Last of Us натякнув, що наступний сезон серіалу не останній: "Маємо протриматися"

Як повідомляв "Знай.uа", відома актриса згадала, як "годувала" грошима Педро Паскаля з The Last of Us: думав, що це "кінець"

Знай.uа писав, Белла Рамзі та Педро Паскаль замислилися над долею Джоеля у 2 сезоні The Last of Us: "Чи готова я?"