Відома українська співачка Олександра Заріцька з гурту "KAZKA" розповіла про пограбований російськими окупантами будинок, розташований неподалік Гостомеля.

Про це українська артситка розповіла у програмі "ЖВЛ".

Олександра Заріцька зізналася, що у перші дні повномасштабного вторгнення росії хотіла залишитися у своєму будинку разом із рідними. Проте вже на п'ятий день через сильні вибухи вони вирішили їхати у безпечніше місце.

Олександра Заріцька, скріншот
Олександра Заріцька, скріншот

Після того, як на Київщині побували російські окупанти, стало відомо про численні випадки мародерства. Це торкнулося й будинки Олександри Заріцької. Співачка зізналася, що з дому винесли практично все. Навіть намагалися вкрасти мікрофон, але з огляду на те, що виносили з дому багато речей, мікрофон втратили дорогою і його вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Там приїжджав мій сусід (подивитися будинок, - ред). Винесли абсолютно всю техніку, всі речі, які були більш-менш цінні. Навіть мій мікрофон хотіли винести", - розповідає співачка.

Олександра Заріцька. Фото: Instagram
Олександра Заріцька. Фото: Instagram

Знаменитість зізналася, що після того, як у її будинку побували російські окупанти, вона більше не може там почуватися спокійно та комфортно.

"Це дуже жорстко. Навіть забрали величезну колонку, яка важила десь 30 кг. Не знаю взагалі що у людей у ​​голові. Мені не шкода речей, мені дуже неприємно, що ти тепер уже ніколи не будеш У цьому будинку відчувати себе спокійно. Відчуття таке, що увірвалися до твоєї домівки, до твоєї фортеці, якось принизили...” – підсумувала Саша.

Олександра Заріцька. Фото: Instagram
Олександра Заріцька. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Олександра Заріцька з "KAZKA" показала, що у неї відібрали росіяни на чолі з путіним: "Місто вільних людей".

Раніше ми повідомляли, що Олександра Заріцька з "KAZKA" зізналася, як ганебні вчинки Щегеля та Голубкова порушили її плани: "Неповним складом".