Відома українська телеведуча Ольга Фреймут показала, як росіяни ставляться до українців та української символіки.

Відповідним відео з жінкою, яка затято висловилася про все українське Ольга Фреймут поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Росіянка розкидала українську символіку, і це дуже розлютило дівчину, тож між ними вибухнув конфлікт. Дівчина просила її піти, та та не могла ніяк заспокоїтися.

Скрін з instagram Фреймут
Скрін з instagram Фреймут

"Символіка українська? Фашистська ти маєш на увазі? Ви ж фашисти тухлі, брудні, які вийшли з російського народу. Що ти записуєш мене. Дурненька, мені 70 років, а ти мене записуєш", — люто висловилася жінка .

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Далі жінка почала ображати дівчину, і навіть почала називати її страшною. Також не обійшлося без погроз на її адресу.

Скрін з instagram Фреймут
Скрін з instagram Фреймут

[quote author=""]"Ти страшна, ти така страшна як мавпа. Я доросла тітка, а ти все життя будеш нещасна, злиденна, брудна. Ось у цих кросівках дешевих ходити, і нікуди ти звідси не зрушишся. Так, а у мене плащ ось за 25 тисяч, і косинка, і сумка. Ти навіть не приставляєш, що я з тобою зроблю, у мене така сила є. ]

Нагадаємо, що Оля Фреймут захопилася шампанським і все попливло, такого не було навіть у Ревізорі.

Раніше ми повідомляли, що Ольга Фреймут зізналася, як страшно їй стало існувати: "Доводиться жити на показ".