Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів свіжими публікаціями на своєму обліковому записі в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч людей.

Катерина Кухар показала гумористичне відео, присвячене міжнародному Дню матері, який цьогоріч відзначається 14 травня. Балерина закрилася у ванній кімнаті подалі від дітей, ще й келих із алкоголем із собою захопила.

Скріншот із Instagram, Катя Кухар
Скріншот із Instagram, Катя Кухар

На відео чути, як діти за дверима задають їй різні запитання, а вони стомлено відповідає їм. Загалом Катерина показала, як нелегко бути мамою, і як хочеться відпочивати від цієї ролі та супутніх зобов'язань. До того ж вона зізналася, що іноді її діти поводяться, наче кактуси.

"Кожна дитина - квіточка! 🌷 Але мої, іноді, схожі більше на 🌵😅 І так, знаю, що кожна побачить себе!" - написала Кухар.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Численні шанувальники з гумором поставилися до відео зірки та погодилися з тим, що воно описує стан багатьох матерів.

"Щастя бути мамою", "Як це знайоме кожній мамі 😂", - написали в коментарях.

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Раніше ми писали про те, що Катерина Кухар з "Танці з зірками" переживала, що збожеволіє: "Схилила голову, яка прийняла долю"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна знайшла з ким "боротися в бою" - балерина витримала удар: "Наші бабусі так не ходили"

Також портал Знай.ua писав, що прима Катя Кухар із "Танці зі зірками" показала генія, який переплюнув Олександра Стоянова: "Через стільки років..."