Відома співачка та справжня українська поп-діва Тіна Кароль різко висловилася на адресу російського виконавця Григорія Лепса, який виступав для російських окупантів.

Кадрами з Григорієм Лепсом Тіна Кароль поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Лєпс. Фото: Youtube
Лєпс. Фото: Youtube

Російський виконавець записав відео з машини дорогою до військових частин російських солдатів, які воюють в Україні. Він заявив, що приїхав підтримати військових та виступити для них.

"Пацани. Ми приїхали підтримати хлопців, поспівати. Сподіваюся ми трохи їх відвернемо від цих важких буднів", - заявив Лепс.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тіна Кароль не могла пройти осторонь того, що Григорій Лепс відкрито підтримує війну, яку росія розв'язала на території України, тому висловилася щодо артиста:

"Нутро тварини, все було ясно ще тоді, коли я сказала тобі "ні". Заїжджай ближче, не тікай ​​так швидко, ми зустрінемо, як слід!", - зазначила Тіна Кароль.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Українська співачка також особливу увагу звернула і на пісню, яка грала на фоні у Григорія Лепса, додавши: "Ти будеш їжею для хробаків, ми привидаємо короля". Трек вибрав клас. Молодчага”.

Скріншот stories Тіни Кароль
Скріншот stories Тіни Кароль

Скріншот stories Тіни Кароль
Скріншот stories Тіни Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль сексуальним вбранням вразила Євробачення-2023.

Раніше ми повідомляли, що "Без гриму, справжня...": Тіна Кароль у спортивному костюмі змусила всіх ахнути.

Також стало відомо, що Тіна Кароль покрасувалася у прозорому вбранні без білизни та "сп'янила" українців: "Як вино".