Згідно з коментарем менеджера групи Tvorchi, Юлії Могилюк, переможниця конкурсу "Євробачення 2023" – Loreen зі Швеції – відмовилася підписати прапор України, який гурт мав намір розіграти на благодійному аукціоні.

За словами Могилюк, Loreen стала єдиною учасницею конкурсу, яка відмовилася підписати прапор Група Tvorchi звернулася до всіх учасників, просячи підписати цей символ України для подальшого розіграшу на благодійному аукціоні, який мав на меті підтримку України.

TVORCHI. Фото: instagram.com/tvorchi_official/
TVORCHI. Фото: instagram.com/tvorchi_official/

Менеджер зазначила, що співачка трималася осторонь інших учасників і відмовилася ставити підпис на прапорі. Вона додала, що це стало несподіванкою, оскільки зі шведською співачкою не виникало особливих проблем чи конфліктів.

Могилюк також розповіла про негативну реакцію деяких фанатів "Євробачення" на групу Tvorchi та Україну в цілому. Вони висловлювали свої негативні коментарі та хейтіли колектив, а також поширювали звинувачення щодо несправедливості перемоги України минулого року.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Виступ Alyosha на завершенні 1 півфіналу Євробачення. Фото: Youtube
Виступ Alyosha на завершенні 1 півфіналу Євробачення. Фото: Youtube

Деякі з них стверджували, що Україна виграла через політичні чинники, зокрема війну, яка триває на території нашої країни.

Менеджер групи вважає таку реакцію фанатів помстою за незаслужену перемогу України та безпідставні звинувачення.

Нагадаємо, "Втік, як відв'язаний собака": Вєрка Сердючка розповіла чому кидала туфлі на Євробаченні

Як повідомляв "Знай.uа", брат польської співачки Бланки з "Євробачення-2023" потрапив на російську пропаганду: тепер на зірку чекають проблеми

Знай.ua писав, зірка від Фінляндії на Євробаченні-2023 Карія "усував конкурентів" поки ніхто не бачить: "Ми в школі так само..."