Маша Кравець — 21-річна красуня, донька актриси студії "Квартал 95" Олени, яка рухається своїм шляхом та ділиться цим у соціальній мережі Instagram.

Там за її життям стежать понад 19 тисяч людей. З цими людьми дівчина зовсім одного разу поділилася цілою серією знімків, об'єднаних однією тематикою — літо 2023 року, яке вже минуло і залишило по собі приємний і не дуже післясмак через повномасштабну війну.

Всього десять знімків — останній із них, скріншот пісні. Дівчині дуже сподобалася композиція "Radio" Лани Дель Рей.

На першому кадрі вона постала з пробитим носом, у кепці, з ланцюжком із черепашок. Далі вона постала вже зі своєю подругою, окремо – з квітами. Особлива увага приділяється дозвілля біля води, в басейні. "Мокра" Маша Кравець спочатку постала по груди у воді, тримаючись за лямки зеленого бікіні. Образ вона доповнила сонцезахисними окулярами. А потім і просто на лежаку, відкривши рота.

Популярні новини зараз
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Графіки відключень будуть не лише світла, а і газу Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Маша Кравець, фото: Isntagram
Маша Кравець, фото: Isntagram

Крім того, варто побачити і дев'ятий кадр, на якому постав молодик, який вирішив показати із себе справжнього джентельмена, зав'язавши їй шнурки.

Нагадаємо, що донька Олени Кравець із "Кварталу 95" зізналася мамі, як вона розбила їй серце однією фразою.

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" показала, як вміє цілуватися: темрява лише сприяє.

Також стало відомо, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша показала свою дірку в носі: "Як я рада бачити...".