Відомий та навіть популярний до 2022 року український співак Олег Винник на тлі свого "повернення" вирішив показати себе перед шанувальниками. І зробив це Олег дуже цікавим способом, не прямо, а через голову свого фан-клубу "Вовчиць" Леру Барон.

Так, у соціальній мережі з'явилися нове фото зірки. Нове фото Олега Винника опублікувала голова його фан-клубу Валерія Барона.

Їхній спільний знімок з'явився на сторінці Валерії в Instagram.

Публікація Валерії Барон, скріншот: Instagram
Публікація Валерії Барон, скріншот: Instagram

Олег Вінник та Валерія Барон зустрілися у столиці Німеччини – Берліні. Судячи з підпису голови фан-клубу артиста, вони не просто ходили містом, а й спілкувалися з важливих питань.

Популярні новини зараз
Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Важлива зустріч, багато вирішених питань. Все ще попереду... Олеге Анатолійовичу, пишаюся Твоєю силою духу. Лети і твори дива. Твої люди чекають", - написала Барон.

Лєра Барон и Олег Винник, фото: Instagram
Лєра Барон и Олег Винник, фото: Instagram

Судячи з коментарів, зараз більшість українців не сприймає повернення Олега Винника, який випустив нову пісню та хоче виступати з концертами у різних куточках світу.

Ось яку думку мають знаменитості:

Тарас Тополя: "Я можу сто п'ятсот разів негативно ставитися до його музики, що він там зробив і його позиції, але цим я принижую себе в першу чергу. Тому що я що пуп тут, щоб не протягнути руку і не привітатися?" – так артист відповів на запитання, чи привітається із Винником.

Олег Винник та Оля Цибульська, скріншот: Instagram
Олег Винник та Оля Цибульська, скріншот: Instagram

Оля Цибульська: "Це як чоловіки деякі є в житті. Він тебе обдурив, обдурив, кинув, десь швендував з якоюсь, притискався, казав їй, як любить, а через два роки приплив і каже: "Я без тебе не можу". Я б такого мужика на поріг не пустила, а дівчата хай вирішують".

Нагадаємо, "У виконанні ухилянта...": Потап на балконі повторив "подвиг" Олега Винника.

Раніше повідомлялося, "Кинув, два роки вештався, обтискався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником.

Також, Олег Винник з'явився у студії у Суханова і накинувся на свого двійника: "Не потрібно займати чиюсь нішу".