Тейлор Свіфт знову здобула перемогу на церемонії вручення премії MTV Video Music Awards, ставши найтитулованішою сольною виконавицею на церемонії вручення премії VMA за всю її історію, здобувши перемогу в семи номінаціях, включаючи головну нагороду вечора - "Відео року".

Свіфт, яка вже була найномінованішим артистом на початку вечора, завершила його, побивши рекорд Бейонсе, встановлений як сольна виконавиця, вигравши свою 30 премію VMA. Бейонсе виграла 25 премій VMA як сольна виконавиця, дві з Destiny's Child та дві з Jay-Z у складі The Carters.

Бейонсе, кадр з відео
Бейонсе, кадр з відео

Отримавши в середу першу із семи нагород — за найкращу співпрацю з Post Malone за дует Fortnight — 34-річна співачка відкрила вечір, відзначивши річницю 11 вересня.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

"Прокинувшись сьогодні вранці в Нью-Йорку 11 вересня, я просто думала про те, що сталося 23 роки тому , - сказала вона. - Усі, хто втратив кохану людину, і всі, кого ми втратили, і це найважливіше сьогодні. І все , Що відбувається сьогодні ввечері, стоїть за цим".

Проте потім Тейлор Свіфт кудись зникла. І це при тому, що вона з'явилася на церемонії пізніше за всіх.

За півгодини артистка повернулася в новому вбранні, отримала іншу нагрду і зникла знову.

Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"
Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"

Пізніше інсайдери з'ясували, що обраниця Тревіса Келсі пропадала не так. Виявилося, що Тейлор Свіфт не знала, що на неї поставлять окрему камеру MTV CAM (Taylor's Version) і зніматимуть її окремою трансляцією протягом усієї премії. Вона хотіла розслабитися і випити, як її друзі поряд, але почувала себе дуже некомфортно. Ось це і спричинило її зникнення на премії.

Тейлор Свіфт, кадр з відео
Тейлор Свіфт, кадр з відео

Нагадаємо, що Тейлор Свіфт повернулася до Америки та закотила вечірку: які таємниці зберігає білий будинок від світської левиці.

Раніше ми повідомляли, що Дональд Трамп збрехав Тейлор Свіфт та її фанатів на піку боротьби з Камаллою Харріс: "Хоче, щоб проголосували".