Відома українська співачка Наталія Могилевська докладно розповіла, як справляється з роллю матері. Народна артистка України зазначила, що молодша Соня потребує більше уваги. Однак, якщо говорити про психологічну роботу, то більше треба говорити зі старшою Мішель. Зокрема, про власні межі та ставлення до життя.

Могилевська наголосила, що читає багато книг, які допомагають у вихованні старшої доньки.

Про це співачка розповіла в ефірі одного із українських телеканалів.

Наталія Могилевська з дітьми, скріншот з instagram
Наталія Могилевська з дітьми, скріншот з instagram

Наталія Могилевська розповіла, що Мішель та Соня знають усі її пісні. Молодша, наприклад, співає трек "Полюбила".

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

"Взагалі вони дуже талановиті. Прекрасно танцюють і співають. Я не думаю, що вони йтимуть цією стежкою. Наприклад, старша любить футбол. Вона грає у футбол із хлопчиками, одна-єдина дівчинка в команді. Завдяки моїм шанувальникам в інстаграмі, вона вже перейшла до жіночої команди", – розповіла народна артистка України.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Могилевська також поділилася, як наважилася удочерити дівчаток. Артистка зізналася, що не планувала цього робити, але вони стали коханням з першого погляду.

Наталя не знала, що Соня має старшу сестру. Однак коли жінці про це стало відомо, то вона була дуже щасливою.

Нагадаємо, що 4-річну Соню та 12-річну Мішель Наталія Могилевська удочерила наприкінці минулого року.

Нагадаємо, "Без роботи - щастя не буває": Наталія Могилевська у ніжному кліпі засвітила чоловіка.

Раніше повідомлялося, Наталія Могилевська дізналася, що така райська насолода на українських Мальдівах: "Висиш і кайфуєш".

Також, Володимир Дантес розповів про складні часи з Олею, було до Кацуріної і навіть до Дорофєєвої: "Без вікон, без зв'язку".