Американська акторка Хайден Панеттьєрі нещодавно викликала занепокоєння своїх шанувальників своїм зовнішнім виглядом та поведінкою під час інтерв'ю.

Вона, колишня дружина українського боксера Володимира Кличка, дала інтерв'ю виданню People, де розповідала про свою дочку Кайю-Євдокію та важку втрату брата, який помер через серцеві проблеми. Під час розмови багато глядачів звернули увагу на те, що її промова була невиразною, очі напіврозкриті, а погляд постійно рухався, що викликало підозри у фанатів щодо можливого рецидиву її наркозалежності.

Інтерв'ю з Хайден Панеттьєрі / фото: скріншот відео
Інтерв'ю з Хайден Панеттьєрі / фото: скріншот відео

Шанувальники не зволікали з коментарями:

"Це повна експлуатація. Це наркоманка, явно нетвереза" - коментар шанувальника.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

"Шкода Хайден... Очевидно, вона під дією речовин" - коментар шанувальника.

"Це розриває серце. Це відео не повинно бути тут. Очевидно, вона під впливом якихось ліків. У неї маленька дочка. Проявіть трохи співчуття!" - коментар шанувальника.

Раніше Хайден вже мала проблеми з алкогольною та наркотичною залежностями, тому подібні підозри швидко поширилися в мережі. Втім, представник актриси поспішив пояснити ситуацію. В інтерв'ю для "Page Six" він зазначив, що день зйомок був емоційно важким для Хайден, оскільки це була її перша розмова про смерть брата. Вона не перебувала під впливом будь-яких речовин, а лише переживала сильні емоції, що і вплинуло на її поведінку.

Хайден Панеттьєрі, фото з Instagram
Хайден Панеттьєрі, фото з Instagram

Хайден Панеттьєрі відома не лише своїми акторськими здобутками, але й складним особистим життям. Її кар'єра розпочалася в дитячому віці. У 11 років вона отримала свою першу премію за роль у фільмі "Згадуючи Титанів". Наступний значний прорив стався, коли вона зіграла Клер Беннет у серіалі "Герої", за що здобула кілька нагород. Проте справжню популярність їй принесла роль Джульєтти Барнс у серіалі "Нешвілл", за яку вона двічі була номінована на "Золотий глобус".

Хайден Панеттьєрі, фото: Instagram
Хайден Панеттьєрі, фото: Instagram

Відносини Хайден з українським боксером Володимиром Кличком розпочалися ще у 2009 році, а заручилися вони у 2013-му. Пара розійшлася у 2018 році, однак у них залишилася спільна донька Кайя-Євдокія, яка зараз живе з батьком.

Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі

Незважаючи на труднощі, Хайден продовжує свою акторську кар'єру та намагається впоратися з життєвими викликами, включаючи втрату близьких та минулі проблеми з залежностями. Сподіваємось, що вона зможе подолати цей складний період і продовжить радувати своїх шанувальників новими успіхами.

Раніше ми повідомляли, актриса з Гарі Потера зіграє хитру лиходійку у "Бріджертонів".

Емілі Ратаковські показала, як виглядає справжня помста- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, Ольга Сумська опинилася у лікарні, загроза кар'єрі була серйозною.