Аліна Гросу, популярна українська співачка, в своєму Instagram повідомила, що її запросили на важливу вечерю з мером Нью-Йорка. Під час цього заходу, за її словами, їй було оголошено про те, що вона стала офіційною представницею української культури на постійній основі в США.

Вона поділилася цим, виразивши радість та гордість за новий статус. Це викликало великий резонанс у соціальних мережах і засобах масової інформації, і багато людей почали обговорювати цей момент як значне досягнення для співачки.

Аліна Гросу, фото із соцмереж співачки
Аліна Гросу, фото із соцмереж співачки

Проте офіційні органи України вирішили прояснити ситуацію. Представники дипломатичної служби виступили з заявою, в якій офіційно спростували інформацію, поширену Гросу.

Вони наголосили, що співачка не перебуває на жодній офіційній посаді в системі дипломатичної служби України і не має жодних повноважень для виконання дипломатичних або консульських функцій. Іншими словами, вона не є ані штатним, ані позаштатним представником української культури від уряду чи Міністерства закордонних справ.

Популярні новини зараз
Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки
Показати ще

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Таким чином, хоча участь Аліни Гросу у культурних заходах та співпраця з закордонними представниками може мати символічне значення, вона не наділена офіційним статусом чи повноваженнями для представляти Україну на дипломатичному рівні.

Нагадаємо, "Коли він проткне тебе ножем...": Злата Огнєвіч розповіла, де знаходяться її сталкери

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу розкрила правду про свого другого чоловіка - але українці й досі думають про росіянина Полянського

Також наш портал інформував, Аліна Гросу спровокувала українців грудьм що випали: "Взяла на себе всю увагу"