Популярні українські виконавиці Jerry Heil та Юлія Саніна цими теплими осінніми днями встигли порадувати своїх шанувальників свіжою спільною композицією, а також показали фанатам цікавий кліп. Пісня дістала назву WABI-SABI.

Новий трек натхнен японською філософією прийняття змін. У кліпі розкрито смисли сучасної реальності українського народу.

Кліп Jerry Heil та Юлії Саніної можна подивитися в мережі YouTube.

Кадр з кліпу, скріншот: YouTube
Кадр з кліпу, скріншот: YouTube

Процес відновлення у ролику передається через символіку "kintsugi" – це коли розбиту порцеляну реставрують, використовуючи золото. Після всіх цих процесів виріб більше цінується та вражає красою.

Популярні новини зараз
Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

"Сьогодні не знайти жодного українця, не травмованого чи морально, чи фізично. Це нова реальність, яку треба прийняти. І в цій реальності з'являються нові розуміння гарного", – розповіла Jerry Heil.

Кадр з кліпу, скріншот: YouTube
Кадр з кліпу, скріншот: YouTube

Випробування, з якими українці стикаються під час війни, роблять нас сильнішими. Юлія Саніна додає, що український народ збирає себе з уламків як розбита ваза. Це допомагає стати іншими та полюбити себе. Саме такому мистецтву наше суспільство навчається зараз, адже не стане таким, як було раніше.

Кадр з кліпу, скріншот: YouTube
Кадр з кліпу, скріншот: YouTube

Чому фіт?

Ідея записати фіт за участю Jerry Heil та Юлії Саніної зародилася ще рік тому, а пісню WABI-SABI співачки придумали та записали за півтори години. Все це відбувалося на студії українського композитора Ігоря Кириленка. Саніна поділилася, що співпраця з Яною була для неї цікавою.

"Мені дуже подобається бачення та почерк Яни, плюс вона чудово почувається в ролі саундпродюсера – крім самої пісні, відчуває і аранжування", - розповіла фронтвумен гурту The Hardkiss.

У кліпі знялася Юлія Григор'єва – випускниця центру реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії Superhumans. Саме вона стала уособленням нової реальності, в якій мешкають українці. Дівчина показала силу духу та тіла, а також красу та справжні смисли української сучасності.

Нагадаємо, "Вони не хороші...": відома співачка пройшлася за формами alyona alyona та Зарицькою.

Раніше повідомлялося, Джамала похизувалася теплим фото з коханою жінкою: "Моя найкраща...".

Також, "Хочеться народжувати": Джамала відверто розповіла про найпотаємніше бажання.