Всесвітньо відомий голлівудський режисер, який керував зйомками культового фільму "Люди в чорному" Баррі Зонненфельд розповів про доволі курйозний випадок, який стався просто на знімальному майданчику. Тут "головним героєм" також був Вілл Сміт.

За словами режисера, Вілл Сміт так сильно пукнув під час зйомок комедії 1997 року, що людей із майданчика довелося евакуювати на три години.

Про цю історію вже пишуть американські таблоїди, щоб "згладити" історію з Пі Дідді та Віллом.

Уілл Сміт і Томмі Лі Джонс, скріншот: YouTube
Уілл Сміт і Томмі Лі Джонс, скріншот: YouTube

Режисер згадав, що це сталося під час сцени, де Сміт і його напарник Томмі Лі Джонс їхали в автомобілі, який на високій швидкості перевертається і проїжджає по даху тунелю. Для цього акторів помістили усередину герметичної капсули.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

"Є замки, які запобігають відкриття та падіння капсули. Я кажу: "Включи камеру". І чую, як Вілл Сміт каже: "О, Господи, мені так шкода. Томмі, мені так шкода. Баз, принеси сходи". У цей момент Томмі каже: "Все в порядку, Вілл. Не хвилюйся", - розповів режисер.

Вілл Сміт, фото Getty Images
Вілл Сміт, фото Getty Images

В результаті Джонс побіг сходами з капсули, щоб уникнути сморід. Через цей запах довелося евакуювати людей і призупинити зйомки на три години, сказав Зонненфельд.

Нагадаємо, що зовсім недавно до мережі потрапили фотографії з "білої вечірки" Пі Дідді, на які потрапив і актор Вілл Сміт. Шанувальники і так знали, що чоловік спілкувався з репером, але тепер факт того, що той ходив до нього на "брудні" заходи, підтвердився. До того ж, у соціальних ходять чутки про те, що актор брав із собою сина Джейдена.

Як і з іншими селебріті, Сміта стали масово "скасовувати" в коментарях соціальних мереж: "Ти впевнений, що ти хороший батько?", "Перестань вдавати, що нічого не відбувається, все в курсі, що ти щось знаєш", "Тебе судитимуть".

Нагадаємо, ув'язнення та тортури понад півстоліття: 88-річного чоловіка раптово виправдали.

Раніше повідомлялося, колишній Анджеліни Джолі розповів правду про відносини після розлучення: робила це і під час Бреда Пітта.

Також, найгучніший скандал у Голлівуді з P. Diddy: як один репер може потягнути Бейонсе, Джей Ло, Леонардо Ді Капріо та інших на дно.