Популярний у соціальних мережах український блогер Леон здав старий секрет про роман зі співачкою Анною Трінчер. Зірка інтернету зблизився з артисткою після розриву із дружиною Крістіною. Деякий час Леон спілкувався з Анною Трінчер. Втім, роман пари припинився через сварку.

У подробиці блогер вникати не став. Леон лише розсекретив домовленість із артисткою після розриву.

Про це стало відомо завдяки новому подкасту урологу Наумчуку, відео доступне для просомтра у мережі YouTube.

Леон і Трінчер, скріншот: YouTube
Леон і Трінчер, скріншот: YouTube

Блогер та Анна Трінчер дійшли згоди, щоб тримати їхні стосунки в таємниці та нікому про них не розповідати. Більше того, за його словами, це була ініціатива самої співачки.

Популярні новини зараз
Хвороби, які не врятують від мобілізації: кого все ж призвуть до армії з листопада Зима без централізованого опалення: влада відмовляється ремонтувати теплотраси Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки
Показати ще

"Я почав нормально спілкуватися з Анею після того, як поїхав з дому. Минув період, у нас з Анею було, що ми посварилися. У нас сварка, ми зупинили наше спілкування на таких домовленостях. Вона погодилася", - розповів блогер на YouTube- канал "Уролог Наумчук".

Анна Трінчер, фото із соцмереж артистки
Анна Трінчер, фото із соцмереж артистки

Однак після розриву Леон дуже сильно образився на Трінчер. За його словами, співачка не дотрималася домовленостей. Справа в тому, що вона розповіла його колишній дружині про їхні стосунки, хоча вони обіцяли один одному тримати це таємно від усіх.

"Для мене інтим не зрада, але коли ви домовилися про мовчання, а хтось дзвонить дружині та розповідає все, то це для мене зрада. Мені це розповіла моя дружина", - поділився блогер.

Зазначимо, вперше про роман Анни Трінчер із Леоном заговорили після того, як він знявся у її кліпі "Бар за баром". У відео вони пристрасно обіймалися та цілувалися. Згодом Леон оголосив про розлучення із дружиною. У Мережі пліткували, що це сталося через роман блогера з Трінчер. Втім, ані Анна, ані Леон це не підтверджували.

Нагадаємо, "Я не бачу своїх дітей в Україні": колишній Анни Трінчер Волошин зізнався, чим займеться після втечі.

Раніше повідомлялося, скандальний блогер Волошин заявив, що повернеться в Україну лише за однієї умови.

Також, "К*за, ганьба таким українкам": на варшавському вокзалі з Олею Поляковою стався конфуз.