Небагато часу минуло з того дня, коли спільнота геймерів дізналася про звільнення шоураннера та двох виконавчих продюсерів серіалу за мотивами гри "God of War". І ось тепер стало відомо про новий склад знімальної команди. На цей раз наші читачі дізнаються, хто замінить Рейфа Джадкінса.

Виробництво серіалу у всесвітній популярній грі триває, але буде повністю перезапущено, оскільки студія Amazon відкинула всі запропоновані сценарії. Тепер шоу очолить Рональд Д. Мур. Він також виконає роль сценариста та виконавчого продюсера.

Про цю заміну стало відомо завдяки інформації на порталі Deadline.

God of War, скріншот: YouTube
God of War, скріншот: YouTube

Мур відомий як розробник та продюсер хітового серіалу "Зоряний крейсер Галактика", а також як автор десятків епізодів серіалу "Зоряний шлях: Нове покоління" та "Глибокий космос 9".

Популярні новини зараз
Приватбанк оновив правила зняття готівки: тепер без додаткових коміссій Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше
Показати ще

Серед його сценаріїв також кілька фільмів "Зоряний шлях", "Місія нездійсненна II" та "Електричні мрії Філіпа Діка" для Amazon.

Рональд Д. Мур, скріншот: YouTube
Рональд Д. Мур, скріншот: YouTube

Він працював зі студією протягом десяти років, розробляючи фільми та серіали, серед яких Outlander для Starz та For All Mankind для Apple TV+, перш ніж піти у 2020 році.

Тепер Рональд Мур повертається з новим багаторічним контрактом і God of War стане його першою роботою після перерви.

Поки що рано говорити про деталі сюжету, адже за сценарій ще навіть ніхто не брався. Звільнені Рейф Джадкінс, Марк Фергус та Хоук Отсбі раніше написали кілька сценаріїв для шоу, але, як повідомляється, Amazon захотіла "рухатися в іншому творчому напрямі".

Amazon також хоче зібрати нову кімнату сценаристів. Декілька епізодичних продюсерів зі студії Santa Monica Studio (розробника гри) та PlayStation Production, які брали участь у проекті з самого початку, все ще працюють над ним.

Серіал God of War буде заснований на грі 2018, натхненної скандинавською міфологією. У центрі сюжету – Кратос, який разом із сином вирушає у подорож, щоб розвіяти порох своєї покійної дружини з найвищої вершини. Вони будуть битися з богами, монстрами та іншими сутностями, перш ніж дістатися місця призначення, розкриваючи в процесі таємниці один одного.

Нагадаємо, в очікуванні GTA 6? Спробуйте The Precinct – нову зірку пісочниць на Steam із рекордними скачуваннями .

Раніше повідомлялося, що вчені визначили ігри, які здатні "омолодити" мозок на 10 років: від 5 годин на тиждень .

Також, мрія, що стала реальністю: геймер створив першу портативну Xbox .