Відмінна заміна звичайним м'ясних котлет припаде до смаку не тільки вегетерианцам, але і діткам, тим хто стежить за своєю фігурою, так само під час посту відмінне блюдо

Інгредієнти:

Оливкова олія - 50 мл
Кабачки-1 шт
Картопля - 2 шт
Помідори - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Сіль - 1 трісок
Перець горошком - 1 трісок
Яйце куряче - 1 шт
Борошно пшеничне вищого сорту - 3 ст. л

Як приготувати "Котлети з овочів":

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Показати ще

1.Очистити кабачки і картоплю від шкірки.

2.У комбайні або на тертці натерти томати, кабачки і картоплю на велику
частину терки

3 Цибулю нарізати півкільцями

4 натерті овочі додати сіль, перець і яйце, змішати

5 Додати борошно, перемішати, сформувати котлетки

6 Смажити на попередньо розігрітій духовці до золотистої скоринки з двох сторін ( приблизно за 5-10 хвилин з кожної сторони, в залежності від розміру котлети).

Приємного апетиту!


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", підплавленний творог не залишить байдужими гостей