30 серпня Апеляційний суд Києва виніс вирок зловмисникам, які грабували і вбивали гомосексуальних людей. Про це стало відомо з повідомлення "Я і закон".

Як відомо, жахливі події відбувалися в Києві. Двоє чоловіків розробили злочинний план, згідно з яким в Інтернеті вони знайомилися з гомосексуальними людьми і домовлялися з ними про інтимні зустрічі. Один з них грав роль гомосексуала і повідомляв своєму спільнику про час і місце зустрічей, під час яких здійснювалися розбійні напади.

В результаті звірячого плану, обвинувачені заманили одну з жертв в свою злочинну пастку. Їм вдалося увійти в довіру до чоловіка, який запросив одного з обвинувачених до себе додому, не підозрюючи про наслідки. Перебуваючи в будинку потерпілого, зловмисник запропонував сходити за продуктами, а коли пара повернулася додому, і потерпілий відкрив двері, розбійники заштовхали його на кухню і вимагали передати їм грошові кошти і цінні речі.


Спочатку вони приставили до голови чоловіка пістолет, погрожуючи вистрілити, потім побили. Однак на цьому обвинувачені не зупинилися. Один з них схопив шарф, обмотав шию потерпілого і задушив.
Обшукавши приміщення квартири, зловмисники вкрали 70 канадських доларів, документи і мобільний телефон.
Відомо, що Апеляційний суд Києва засудив злочинців до 12 років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, в харківському метрополітені на станції "Держпром" невідомий чоловік напав на 38-річну жінку з ножем. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Як повідомляв Znaj.ua, 29 серпня в Києві неподалік метро "Видубичі" невідомий напав на жінку і, погрожуючи їй електрошокером, згвалтував.

Також Znaj.ua писав про те, що ввечері, 29 серпня, у Дніпровському районі Києва здійснили наліт на книжковий магазин. Про це повідомляє "dtp.kiev.ua" на своїй сторінці в Facebook. Стався цей інцидент на вулиці Будівельників, 4. За попередніми даними, невідомі напали на продавця, забрали з каси гроші, потім закрили потерпілого в приміщенні і підпалили магазин.