29 серпня, помер відомий український сатирик, сценарист та учасник КВК Олександр Завеліон.

Про це повідомляє Politeka.

Олександра Завеліона знали, насамперед, як одного з авторів популярного фестивалю "Гуморина", комедійного телесеріалу "Городок" та номерів легендарної команди КВК "Джентельмени" Одеського університету. Також Завеліон — творець гумористичної карти Одеси.

"Пішов Саша Завелфон… Розумна, добра, весела, відкрита людина… Неможливо повірити…", — йдеться у неформальному некролозі, розміщеному на сторінці Всесвітнього клубу одеситів у фейсбук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У гумориста залишилось двоє маленьких дітей - донька та син, їмпо два роки.

Поховають Олександра Завеліона у п'ятницю 31 серпня. Прощання заплановане на 11.00 голину на Таїровському кладовищі (біля крематорію).

Нагадаємо, у четвер, помер відомий радянський та російський співак, улюбленець Путіна Йосип Кобзон. Останні 13 років знаменитіість боровся з онкологічною хворобою. Йому було 80 років.

Як повідомляв Знай.ua, у так званій "ДНР" глумляться над смертю російського музиканта і депутата Йосипа Кобзона, який помер 30 серпня 2018 року в одній з Московських клінік.

Користувачі мережі з самоназваної республіки пишуть: "чому досі не оголосили траур" і що "на пам'ятник витрачатися не доведеться". Про це можна почитати в одному з Telegram-каналів, де спілкуються жителі окупованого Донецька.

Також Знай.ua писав, що у вівторок, 28 серпня, в Москві не стало Сергія Таланова. На 58 році життя в інший світ відійшов Заслужений артист Росії, відомий радянський актор театру і кіно, ветеран КВН, клоун і акробат.