У так званій "ДНР" глумляться над смертю російського музиканта і депутата Йосипа Кобзона, який помер 30 серпня 2018 року в одній з Московських клінік.

Користувачі мережі з самоназваної республіки пишуть: "чому досі не оголосили траур" і що "на пам'ятник витрачатися не доведеться". Про це можна почитати в одному з Telegram-каналів, де спілкуються жителі окупованого Донецька.

Кобзон був "почесним громадянином" в так званих "Л/ДНР", а в 2015 році ватажок путінських бойовиків Олександр Захарченко вручив йому орден "героя ДНР".
Жителі Донецька поставилися до смерті музиканта з чорним гумором.

У свою чергу Захарченко заявив, що ця подія вкрай його зачепила: "Висловлюю щирі і глибокі співчуття рідним і близьким у зв'язку зі смертю видатної людини, Героя Донецької Народної Республіки, патріота і геніального артиста Йосипа Давидовича Кобзона".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Деякі жителі Донецька приносять квіти до пам'ятника Кобзону.

Пам'ятник музиканта з'явився в Донецьку в 2003 році.

Нагадаємо, відомий російський співак Йосип Кобзон помер.

Про це повідомили російські ЗМІ.

Співака не стало 30 серпня. Про причини смерті поки не повідомляють.

Нагадаємо, нещодавно 80-річну зірку госпіталізували. Він впав у кому.

Зазначалося, що співак знаходиться в стабільно важкому стані.

Протягом 13 років він боровся з онкологічним захворюванням. В 2004 році артист зробили першу операцію, в 2009-му - іншу.

Близькі народного артиста до останнього відмовлялися визнавати, що його госпіталізація була незвичним явищем. Його дружина Неллі Кобзон зазначала, що співак знаходиться на плановому лікуванні, яке він нібито проходив раз на три місяці.

Аналогічну інформацію повідомляв і прес-секретар Кобзона: "Він нездоровий, але нічого незвичайного не відбувається".

Як відомо, Україна позбавила народного артиста Росії Йосипа Кобзона державних нагород і заблокувала його активи. Про це йдеться в указі президента України №126 / 2018. Раніше російського артиста і депутата Державної думи від "Єдиної Росії" Йосипа Кобзона дали звання почесного громадянина міста Слов'янськ Донецької області.

Нагадаємо, що наговорив Кобзон про Україні.

Як повідомляв Знай.ua мережа гуде, згадуючи пірамідки та інші "подвиги" улюбленця Путіна і "героя ДНР".

Також Знай.ua писав, Йосип Кобзон помер: біографія співака, найкращі пісні, фото і відео.