Екокатастрофа, що сталася в Криму, найбільше вдарила по селу Перекоп: воно знаходиться найближче до підприємства-винуватця, і тепер місцеві мешканці залишилися без урожаю: він буквально згорів.

Навіть якщо щось і вціліло, спробувати це ніхто не наважується, пишуть "Крим. Реалії".

Хіматака в Криму

"Город повністю згорів. Помідори, перець болгарський – залишилися одні стручки. Все пропало, буквально

"Город повністю згорів. Помідори, перець болгарський – залишилися одні стручки. Все пропало, буквально за два дні згоріло"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

за два дні згоріло", – нарікає місцева мешканка Світлана.

Хіматака в Криму

Хіматака в Криму

Хіматака в Криму

Перекоп – населений пункт, який знаходиться найближче до підприємства "Кримський титан": саме цього промислового звіра кримчани звинувачують у своїх бідах, хоча представники підприємства всіляко заперечують свою причетність до екологічної катастрофи. Мешканці розповідають, що саме відкриті промислові відстійники "Кримського титану" на березі Сиваша, всього в декількох кілометрах від села, на фоні спеки і вітру спровокували "хіматаку".

Хіматака в Криму

Хіматака в Криму

Ми також писали про те, що путінські окупанти в акваторії Керченської протоки затіяли дуже складну і небезпечну операцію. Відомо, що водолази зайнялися демонтажем допоміжних конструкцій під Кримським мостом.

Так, спеціальні механізми, з допомогою яких занурювали палі, бетонували опори і монтували прольоти автодорожньої частини, більше не потрібні.

Нагадаємо, в Україні фатальний вибух зруйнував будинок і людські життя. В результаті події постраждало дві людини: 58-річний чоловік та його 56-річна жінка отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", у дніпровській обласної лікарні зупинилося серце 48-річного старшого сержанта, який врятував життя власної дочки, накривши її собою в момент вибуху артилерійського.

Також портал "Знай.иа" писав про те, що семеро дітей підірвалися на боєприпас.