В Україні з'являться дешеві азербайджанські автомобілі.

Азербайджано-іранський автомобільний завод "Хазар" планує почати в 2019 році експорт своїх автомобілів.
Автомобілі під брендом Khazar почали випускатися в березні 2018 року і на сьогоднішній день випущено більше 300 автомобілів.
Мова йде про перебрендованном Iran Khodro Dena, який був розроблений на базі Peugeot 405.


Азербайджанський завод є спільним підприємством AzerMash і Iran Khodro, 75% його належать азербайджанському ВАТ "Азермаш", а решта 25% - Iran Khodro. Іранська сторона внесла свою частку в СП технічної та інжинірингової складової.

Виробництво розташоване на південно-сході Азербайджану в Нефтчалинской промисловій зоні. Його потужність становить близько 10 тис. автомобілів в рік. Всі автомобілі, що збираються на заводі, відповідають стандартам Євро-5. У поточному році планується виробити 1,5 тис. автомобілів.
В даний час комплектуючі для автомобілів виробляються в Ірані, проте в майбутньому планується налагодити їх виробництво в Азербайджані.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, з бюджетом до 5000 євро в Німеччині пропонують великий вибір хороших надійних автомобілів.
На жаль, в Україні зі скромним бюджетом дозволити собі хороший автомобіль практично неможливо.
Так, з бюджетом до 5000 євро при купівлі вживаного авто в Україні "особливо не розгуляєшся".
А от у Німеччині, і не дивно, за такі гроші пропонують великий вибір хороших надійних автомобілів, причому більшість з них відрізняються хорошою надійністю.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Німецька організація технічного нагляду TÜV вибрала 18 кращих старих моделей в даному ціновому діапазоні на основі коефіцієнта поломок авто 4-5, 6-7, 8-9 та 10-11 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", опублікований рейтинг надійності авто на основі даних по дефектів і недоліків виробників.
Американське видання iSeeCars склало цікавий рейтинг надійності авто.

Також раніше "Знай.uа" писав, що на столичному автошоу презентують нову "Славуту".