Дві сестри – Ангеліна і Марія в минулому році пішли в 11 клас, проте так і не змогли закінчити навчання. Новий навчальний рік почнеться і для Хачатурян. Вони відвідуватимуть школу при СІЗО.

17-річна Марія та 18-річна Ангеліна Хачатурян на даний момент утримуються під вартою за звинуваченням у вбивстві батька. Дівчата продовжать навчатися в школі при СІЗО.

"Молодша і середня підуть 1 вересня в школу при СІЗО, будуть вчитися в тих можливостях, які ми надаємо", - повідомив глава столичного управління ФСВП Сергій Мороз.

При цьому в наглядовому відомстві стверджують, що у сестер Хачатурян буде все необхідне для повноцінного навчального процесу. Саме навчання буде проходити у повністю обладнаному учбовому класі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Клас для навчання дівчаток був обладнаний силами викладацького складу спецшколи №1.

Сестри зараз знаходяться в СІЗО, так як їх звинувачують у тому, що 27 липня вони, три рідні сестри, вбили свого 57-річного батька в квартирі. Вони завдали йому більше 30 ножових поранень і самі повідомили в поліцію про те, що трапилося.

Раніше гучна справа вбивства трьома сестрами свого батька 57-річного Михайла Хачатуряна прийняла несподіваний поворот. Слідство з'ясувало нові подробиці справи.

Як виявилося, Хачатурян неодноразово ґвалтував своїх дочок. Від насильства найбільше страждали старша і середня дочка батька - збоченця. Слідство встановило, що батько дівчаток "здійснював з ними аморальні дії", - пишуть російські ЗМІ з посиланням на слова правозахисника Олексія Паршина.

Старша сестра - Крістіна - сказала, що застосувала газовий балончик батькові в обличчя. Молодша Марія зізналася, що завдав не більше п'яти ударів ножем.

Нагадаємо, ґвалтував власний батько: у справі сестер-вбивць замішані копи.

Як повідомляв "Знай. ua", дзвіночки, дробовики і біти: сестри розповіли про диких звірства вбитого батька.

"Знай. ua" писав, що вивозив до лісу і змушував робити це: історія сестер Хачатурян обростає жахливими подробицями.