Заступник командира "корпусом Міноборни "ДНР" Едуард Басухин заявив про те, що українські військові розпочали підготовку до наступу на Донбасі після смерті ватажка терористів Олександра Захарченко.

Крім того, заступник командуючого самопроголошеної "ДНР" впевнений, що це станеться вже в середині вересня.

"Наші джерела в штабах ООС і ВІДГ "Схід" називають 14 вересня як можливу дату наступу", повідомив він.

Басухін поскаржився, що українські силовики нібито під прикриттям навчань "Шторм-2018" розгорнули ударне угруповання на маріупольському напрямі.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Крім цього, в район Урзуфа прибули підрозділи 56-ї мотопіхотної та 406-й артилерійських бригад. Це призведе до чергового витка кровопролиття в цій "громадянської війни", що не принесе нічого, крім горя і сліз в будинку України і нашої "республіки", повідомив бойовик.

Раніше в окупованому путінськими бойовиками Донецьку жорстко розправилися з відомим і небезпечним бойовиком Василем Дмитровичем Сосненко (Дядя Вася).

Відомо, що так званий Капітан воював з 2014 року, в тому числі на промке і в Пісках під Донецьком. Отримав багато нагород" ДНР, в тому числі "Ленд Крузер" особисто від Захарченко. Числився в рядах НВФ "Восток". Тим не менш "Дядю Васю" кинули на підвал УБОЗ ДНР, звинувативши в… шпигунстві для України. Про це пишуть українські ЗМІ.

Його подільники впевнені, що "МВС" дізналися, що у Сосненко з'явилися гроші, достатні для покупки квартири і зараз їх з нього вибивають.

Нагадаємо, гірше параної: донецькі бойовики лінчували свого головоріза.

Як повідомляв "Знай. ua", ватажка "ДНР" привезли у Київ. Горе-чиновник нещодавно був завербований і попросив евакуації з окупованої території.

"Знай. ua" писав, що фатальна помилка ВСУ: український захисник показав коридор Путіна на Донбасі.