Початок робочого тижня з 3 по 5 вересня принесе українцям суху і жарку погоду. Укргідрометцентр зазначає, що по всій території країни практично не буде опадів.

Температура повітря по всій території країни буде комфортною для легкого літнього одягу.

У неділю, 2 вересня, не варто очікувати опадів. На заході країни температура повітря вдень прогріється до +24-26 градусів, а в центрі та на сході від +28 до +31 градуса.

У понеділок, 3 вересня, погодні умови будуть приблизно такими ж. По всій території України буде сонячно і тепло без опадів.

У західних регіонах вночі буде +13-15 градусів, а в Ужгороді до +19 градусів. Вдень температура повітря прогріється до +27 градусів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У центральних і східних областях нічна температура становитиме +14-16 градусів, а вдень повітря прогріється до +31 градуса. На півдні країни вночі буде досить тепло, +18-20 градусів.

Вдень повітря прогріється місцями навіть до +34 градусів. У Києві вночі +15-17 градусів, а вдень +29-31 градус.

У вівторок, 4 вересня, по всій території країни, крім Ужгорода, не буде сильних опадів. Проте в Ужгороді очікуються дощі з грозами.

У південних регіонах трохи похолодає. Так, вночі температура повітря складе +18-20 градусів, а вдень - +29-31 градус. На решті території України температурний режим залишиться без змін.

У середу, 5 вересня, також буде сухо і тепло. Опадів не буде. На заході вночі +13-15 градусів, а вдень +25-28 градусів. У центральних регіонах вночі буде +14-17 градусів, вдень +26-28 градусів.

На сході вночі похолодає і буде місцями до +10 градусів. Вдень очікується температура в межах +26 + 28 градусів.

Нагадаємо, погода на 2 вересня: осінь поступиться льоту, але ненадовго. На півдні України, а також на сході очікується 28-33°.

Як повідомляв "Знай. ua", погода на вересень: стихія зіграє з українцями в гру.

"Знай. ua" писав, що прогноз погоди на 2 вересня: літо не поспішає йти.