На похоронах ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка блиснула обличчям дуже дивна жінка, яку в мережі прозвали "колорадською вдовою".

Колоритна дама привернула увагу багатьох мережевих спільнот. Примітно, що в такому ж "траурному" образі жінку раніше бачили на військовому параді в окупованому Донецьку 9 травня. Про це повідомляє "Обозреватель".

"Ось жінка любить ходити по "днях перемоги". Фото ліворуч 09.05.2018, праворуч - сьогодні (02.09.2018. - ред.) на проводах Захарченка", - йдеться у підписі до фото.

Як видно на опублікованих знімках, жінка одяглася в чорне мереживне плаття з глибоким декольте, одягла велике кольє, довгі сережки і капелюх з вуаллю. Не забула вона і про заборонену в Україні георгіївську стрічку. Якщо в травні символом кремлівської пропаганди був обвішаний одяг, то на свіжому фото стрічкою "прикрашені" квіти.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Прихильниця терористів стала об'єктом жорстких насмішок в соцмережі. Українці припустили, що вона відвідує подібні заходи з метою показати себе, і побажали, щоб приводів для трауру було побільше. Саму ж жінку вони назвали "вершником апокаліпсису", "професійною плакальщицею", "самкою богомола" та "чорною вдовою".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато сотень років існують прикмети, пов'язані з похованнями. У народі кажуть, що нехтування ними може мати страшні наслідки.

Ви можете ознайомитися з найпоширенішими поховальними прикметами і повір'ями, які, можливо, врятують ваше життя.

Варто нагадати, що 19-річний хлопець та 17-річна дівчина потрапили під потяг, коли перетинали на транспортному засобі залізничну колію.

Про це повідомив начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні вночі в Новосанжарському районі потягом смертельно травмовано 19-річного хлопеця та 17-річну дівчину, які на скутері перетинали залізничне полотно", - написав він.

За даними Сулаєва, загиблі - жителі двох сіл Новосанжарського району.

Нагадаємо, режисер Кантер застрелився: родичі знайшли передсмертну записку.

Як повідомляв Знай.uа, гігантське дерево ледь не поховало пасажирів тролейбуса живцем.

Знай.uа писав, щоденний вантаж 200: скільки коштують життя терористів на Донбасі.