"Укрзалізниця" готуватиме магістрів програми "Управління кризою та інженерними ризиками на транспорті". Про це передає Gazeta.ua.

Проект готують в рамках програми Євросоюзу за напрямом "Розвиток потенціалу вищої освіти" Erasmus + KA2. Його мета розвиток інженерних ризиків і криз на транспорті для забезпечення інтеграції транспортних систем України, Азербайджану і Туркменістану в глобальну транспорту систему Європи та Азії.

В Україні над проектом будуть працювати - Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Приазовський державний технічний університет, Державний університет інфраструктури і технологій.

"Інвестиції у вітчизняну освіту - це добре. Чим більше буде таких проектів, тим краще. На мій погляд, потрібні такі магістерські програми для педуніверситетів. Приміром, з порівняльної педагогіки або освітнього лідерства. У світі така практика є. Адже для Нової української школи слід готувати нове покоління педагогів і керівників з європейським стилем мислення", - говорить освітній експерт Віктор Громовий.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Бюджет проекту - майже € 1 млн. Термін термін виконання - 3 роки. Після закінчення магістратури випускники також отримають також диплом Варшавської політехніки.

Раніше повідомлялося, що днями відбулася міжнародна конференція "Свідомість, мозок, мова", під час якої слухачам розповіли, що жінки в принципі не здатні що-небудь створювати, а природа їх призначення - в репродукції. І публічно заявив це не випадковий перехожий, а доктор медичних наук, завкафедрою психіатрії Львівського національного медуніверситету Ростислав Білобривка.

Співзасновник популярних освітніх курсів Prometheus Іван Примаченко на своїй сторінці в Facebook в пух і прах розніс заяву.

Нагадаємо, рейтинг "ТОП-200 Україна" 2018 року, куди потрапили і 39 київських вищих навчальних закладів.

Як повідомляв Знай.ua, опублікований рейтинг найкращих Внз України в 2018 році.

Також Знай.ua писав, такого в житті не бачив: поїздка Укрзалізницею викликала "культурний шок" у пасажирів.