Дмитро Трапезников, який після смерті вбитого ватажка терористичної організації "ДНР" Олександра Захарченка став його наступником, ще до початку російської агресії проти України в 2014 році готував Донбас для окупації його Росією.

Цю інформацію розповів координатор групи "Інформаційний опір" Юрій Карін, передають "ФАКТИ".

Він підходить всім, оскільки або як підставна особа, або в іншому форматі співпрацював практично з усіма представниками бандитських еліт, які керували Донбасом до окупації і де-факто готували його для здачі Путіну Юрій Карін

За словами координатора "Інформаційного опору", Трапезников є креатурою ФСБ і досконалою протилежністю спільникові Захарченко по кличці "Ташкент" — Олександру Тимофєєву.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тому вже зараз можна говорити про те, що успішний „феєрверк“ у кафе "Сепар" став соціальним ліфтом особисто для Трапезникова Юрій Карін

Напомним, що понеділок, 3 вересня, стало відомо, що Федеральна служба безпеки Російської Федерації буде розслідувати вбивство ватажка так званої республіки "ДНР" Олександра Захарченко.

Так, російські силовики вже направили в окупований путінськими бойовиками Донецьк своїх співробітників.

"Фахівці там вже працюють", - повідомив в РосСМИ керівник служби оперативної інформації та міжнародних зв'язків ФСБ РФ Сергій Бесіда.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа", екс-ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув миттєво - вибухом, який стався у кафе "Сепар" в Донецьку, йому практично розірвало голову. Разом з терористом помер також його охоронець.

Також портал "Знай.иа" повідомляв про те, що відеохостинг YouTube заблокував відеотрансляцію похорону ватажка бойовиків і сепаратистів так званої "ДНР" Олександра Захарченко на російському телеканалі "Царьград" і сепаратистському "Оплот ТБ".