У день вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченка в Донецьк приїжджала "спецура" з Росії. Про це розповіли місцеві жителі-патріоти. Їх слова передав на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін.

"Приблизно в 11:00 на Прикордонний пост у районі Успенівки з боку РФ, заїхали два КамАЗа озброєних людей. Кордон не перетинали. Всі були екіпіровані у військову форму і при собі всі бійці мали зброю. Пишуть, що схожі на спецуру", - пише він.

При цьому, за розповідями місцевих жителів, волонтер відтворив ланцюжок підозрілих подій того дня:

"О 9:30 пройшов слух про закриття пункту пропуску. В 11:00 приїхало два КамАЗа спецури. В районі 17:30 у Донецьку знищений ватажок "ДНР". В районі опівночі, коли пропускний пункт був закритий, колона з трьох машин, приїхавши з боку Донецька по грунтових дорогах, не зупиняючись і без перевірки перетинає кордон у напрямку РФ"", - написав Мисягін.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що кияни красномовно провели до пекла Кобзона і Захарченка. Труна з тілом ліквідованого ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко була зарита на кладовищі "Донецьке море" в Ленінському районі. І поки в "ДНР" оплакували путінського терориста, в Києві активісти влаштували "святкування" цієї події.

Люди принесли під стіни посольства Російської Федерації в Києві фотографії померлого недавно Йосипа Кобзона, ліквідованого Захарченко і поки живого Путіна. Також, на фото видно інші "атрибути свята".

Як відомо, 31 серпня, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку. Вибух стався в ресторані "Сепар". Загинули дві людини – ще 12 отримали поранення різної тяжкості. У їх числі опинилися самозваний "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") та керівник молодіжного крила організації "Оплот Донбасу" Наталія Волкова.

Нагадаємо, підозріла деталь на похоронах Захарченка викликала масу питань.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "похований" Ташкент повстав з мертвих і прийшов на прощання з Захарченком.

Також "Знай.uа" писав, що бойовик розповів, як вбили Захарченка.