Вибух у Харкові


У Харкові на бульварі Жасминова підірвали 30-річного чоловіка, в результаті чого він отримав осколкове поранення. В результаті НП, в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги доставили 30-річного чоловіка з осколковим пораненням. Лікарі оцінюють його стан здоров'я як задовільний.


Дивіться: вибух у Харкові


Відспівувати не будемо: священник Московського патріархату познущався над загиблою дівчинкою

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У селі Озеро Ківерцівського району Волинської області священик Української православної церкви Московського патріархату відмовився відспівувати дев'ятирічну ромскую дівчинку, яка померла від раку. Священик аргументував свою відмову тим, що дитина була охрещена в церкві Київського патріархату, а значить і обряд поховання, на його думку, повинен відбуватися в тій же церкві.


Екс-ватажок "ДНР" замахнувся на Київ


Олександр Бородай, колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" продовжує мріяти про захоплення Києва терористами. Напередодні він навіть пригрозив зареєструвати в столиці України свою організацію, яка буде складатися з бойовиків.


Екологічна катастрофа у Криму: люди в паніці тікають з півострова


В анексованому Росією Криму через екологічну катастрофи в Армянську почалася термінова евакуація дітей та їх батьків. У ніч з 23 на 24 серпня в районі Армянська і Красноперекопська в Криму стався викид невідомої речовини. Мешканці скаржилися в соціальних мережах на те, що їх труять невідомою хімічною речовиною - у людей дере в горлі, раптово з'явилася слабкість, а шкіра покривається висипом.


Україна віддала Європі кругленьку суму


Україна зробила добровільний внесок до бюджету Ради Європи в розмірі 400 тисяч доларів США.

"Сьогодні Україна зробила добровільний внесок до бюджету Ради Європи у розмірі 400,000 дол. США. Росія використовує проти СЕ фінансовий шантаж. У цей важкий час організація потребує підтримки. Приєднуйтесь до нас, інакше СЕ більше не буде захищати свої цінності і принципи", - прокоментував очільник МЗС Павло Клімкін.


Дивіться: Сукупний борг України складає 78 мільярдів доларів, - експерт