Олександр Бородай, колишній лідер "ДНР" продовжує мріяти про захоплення Києва терористами. Напередодні він навіть пригрозив зареєструвати в столиці України свою організацію, яка буде складатися з бойовиків.

Своїми хворими фантазіями він поділився під час розмови з українським політологом Василем Вакаровим в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія1".

Бородай виступив з пафосною заявою про те, що очолюване ним терористичне угрупування "Союз добровольців Донбасу" в будь-який момент може стати в ряди окупантів на сході України.

У відповідь на це Вакаров запитав у терориста, де зареєстрована його "громадянська організація" – в Україні або Росії.

Бородай тут же почав погрожувати і до того ж вирішив "блиснути" знаннями української та російської граматики.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

"Я не знаю, що таке "в Україні". Я розмовляю російською мовою і за правилами правильно говорити "на Україні". Ми на Україні не зареєстровані, але коли ми прийдемо в Київ, то обов'язково можемо пройти перереєстрацію", - з усмішкою заявив Бородай.

Раніше з окупованого путінськими бойовиками Донецька українськими спецслужбами Київ доставлений так званий "міністр культури ДНР" Юрій Лекстутес.

"Українські контррозвідники переправили на контрольовану територію одного з тих, хто очолював терористичну "ДНР". Мова йде про так званому міністра культури "ДНР" Юрія Лекстутесе", – йдеться на сайті телеканалу в неділю ввечері.

В інформації підкреслюється, що Лекстутес нещодавно був завербований і попросив евакуації з окупованої території.

Нагадаємо, Ватажка "ДНР" привезли у Київ.

Як повідомляв "Знай. ua", смерть Захарченко: у мережі з'явилися фото вбитого поплічника терориста "ДНР".

ТакожЗнай. ua" писав, що путінські бойовики готуються лягти під кулі українських героїв, готовий наказ.