Майже по всій території України збільшиться хмарність, так як у найближчу добу погоду визначатиме поле зниженого атмосферного тиску.

І хоча тепле повітря поки що не збирається залишати країну, денна температура стане більш осінньою.

Цю інформацію передає Укргідрометцентр.

У повідомленні говориться, що опадів на території країни не передбачається, лише в західних, Одеській і Миколаївській областях місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, 5-10 м/с.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Вночі температура повітря складе 13-18°, на узбережжі морів до 21°, на крайньому сході країни 9-14°, вдень 24-29°, у західних, Житомирській та Вінницькій областях 21-26 °.

У Києві опадів не буде. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 16-18°, вдень 26-28°.

Нагадаємо, що літо ніби і продовжується, температура повітря досягає липнево-серпневих значень, бретельки і дірки на джинсових колінах ще домінують, але вже нічна свіжість відчувається, листя вкрилися іржею, і календар натякає, що вже завтра не серпень, а 5 вересня. Осінь, хоч і молода.

Середа обіцяє комфортну температуру в +25…+28 градусів тепла по Україні. На Заході буде від +23 до +26, а на Півдні все ще стовпчик термометра сягає позначки +30. У Києві погода просто розкішна, сухо ясно, +26 градусів.

Проте, як каже Наталя, є деякі нюанси. По-перше, на Заході, у Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях будуть локальні недовгі дощі з грозами. По-друге, на Півдні і на Сході буде поривчастий західний вітер.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", все літо дощі йшли в основному на Заході, хоча іноді перепадало і центральним областям. Але сьогодні все змінилося. Осінь вирішила зайти відразу з двох сторін. І другою стороною на цей раз виявився Південь.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що новий сплеск активності амброзії з високими і надвисокими концентраціями її пилку чекає пацієнтів майже по всій Україні. Виняток становлять хіба що Волинь, Рівненська та Київська область і Карпати, де концентрації пилку амброзії будуть помірними.