Мер Слов'янська Вадим Лях дав коментар стосовно фото 2014 року, на якому він "ручкається" з тодішнім "народним мером" від "ДНР" В'ячеславом Пономарьовим.

Коментар Ляха було опубліковано в газеті "Вести".

Вадим Лях

За словами мера Слов'янська, йому двічі доводилось зустрічатись із Пономарьовим, ніби-то задля розподілу гуманітарки.

Крім того, Лях розповів про зустріч з російським диверсантом Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відмітимо, що жителі Слов'янська під час проведення урочистостей до Дня Прапора нагадали міському голові Вадиму Ляху про його зв'язок із "ДНР". Тоді вони розгорнули плакат із фотографіями, на яких зображений ще тодішній депутат міської ради Лях і "народний мер" Слов'янська від "ДНР" В'ячеслав Пономарьов.

Нагадаємо, що Олександр Бородай, колишній лідер "ДНР" продовжує мріяти про захоплення Києва терористами. Напередодні він навіть пригрозив зареєструвати в столиці України свою організацію, яка буде складатися з бойовиків.

Своїми хворими фантазіями він поділився під час розмови з українським політологом Василем ВАКАРОВА в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія1".

Бородай виступив з пафосним заявою про те, що очолювана ним терористична угруповання "Союз добровольців Донбасу" в будь-який момент може стати в ряди окупантів на сході України.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", напередодні в Донецьку відбулися похорони охоронця Олександра Захарченко В'вячеслава Доценко з позивним "слав'ян", який разом з лідером бойовиків загинув в результаті вибуху в центрі Донецька.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що протягом поточної доби, 4 вересня, з 7 години ранку до 18 години вечора російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.